2v2 fodbold

Prøv en anderledes form for fodbold og få et smil på læben. 

2v2 fodbold foregår i en glasboks. Man spiller to og to mod hinanden og skal score i et mål, som ved almindelig fodbold.

Vores 2v2 fodboldboks ligger i Glostrup Fritidscenter, Christiansvej 2.

Køb tid til:  2v2 fodboldburet

Adgang til svømmehallen

Hvis du vil i svømmehallen kan du allerede hjemmefra købe dig adgang.

Du kan købe:

  • Enkeltbillet
  • Måneds- og årsmedlemsskab
  • 10-turs opfyldning på armbånd

Køb adgang til svømmehallen

Adgang til motionscenteret

Hvis du vil i motionscenteret kan du allerede hjemmefra købe dig adgang.

Du kan købe:

  • Enkeltbillet
  • Måneds abonnement
  • Årsabonnement

Online køb i Motionscenteret

Babysvømning

Babysvømning i Glostrup Fritidscenter & Svømmehal handler om tillid, leg og glæde, hvilket vil sige samvær på barnets vilkår. 

Vi tilbyder babysvømning for babyer fra 3 - 24 mdr. i vores varmtvandsbassin. For at gå til babysvømning skal baby være 3 mdr. gammel, veje minimum 4,5 kg og have en lægt navle. Og skal desuden være iført en badeble samt en badeblebuks, som er godkendt af svømmehallen (kan købes i vores Information).

Læs mere og tilmeld dig babysvømning

Badmintonbane

Badminton er sporten, hvor du ikke behøver det store udstyr. Du kan bare hoppe i træningstøjet og låne en ketcher af en ven - og så er du klar!

Har du lyst til at prøve kræfter med finesserne i badmintonspillet, kan du leje en badmintonbane i Glostrup Idrætspark, Stadionvej 80 eller i Ejbyhallen, Mosetoften 35. Hvis I er flere som vil dyste mod hinanden eller bare vil dyrke motion sammen når det passer jer, så kan I også leje en hel sportshal.

Booke en badmintonbane

Begravelseskaffe

Vi tilbyder, at stå for mindesammenkomsten efter begravelse og bisættelse.

Kontakt os for at høre om mulighederne på mail gi@glostrup.dk eller tlf. 43 23 63 00, mandag-fredag kl. 09-14.

Børnefødselsdag

Giv dit barn en sjov og anderledes fødselsdag i svømmehallen. Alle fødselsdage er noget særligt og Café Fri gør en dyd ud af, at I skal få en rigtig festlig dag. Børnene får deres helt eget fødselsdagsbord lige ved bassinkanten eller i caféen.

Café Fri tager sig af alt det praktiske som borddækning, indkøb, maden, oprydning og opvasken. Du skal derfor kontakte Café Fri, for at holde børnefødselsdag i svømmehallen i Glostrup.

Læs mere om Café Fri her

Fodboldbane

Glostrup Idrætsanlæg råder over fodboldbaner (græs) som er placeret hhv. i Glostrup Idrætspark, på Vestskovsbanerne, på Østervangsbanerne og i Ejby Friluftscenter. Endvidere har vi også en kunstgræsbane i Glostrup Idrætspark.

Ønsker du at leje en fodboldbane kan du kontakte os på mail gi@glostrup.dk eller på tlf. 43 23 63 00. 

Golfsimulator

Vores populære Golfsimulatorer lejes på timebasis. For at få en god oplevelse anbefaler vi, at der maks. er 4 spillere pr. boks. Eget golfudstyr må gerne medbringes, ellers kan man leje udstyr for 50,- kr. Ved leje af golfudstyr skal billedlegitimation (kørekort eller pas) afleveres som depositum.

Vores Golfsimulatorer er placeret i Glostrup Fritidscenter & Svømmehal.

Køb tid til en golfsimulatorer her

Holdtræning

Vi tilbyder mange forskellig former for holdtræning i svømmehallen. 

Tilmeld dig holdtræning

Legeland

Alle børn mellem 3 og 11 år kan muntre sig med tumlinger, forhindringer og rutschebaner i vores legeland som ligger på 1. sal i Glostrup Fritidscenter & Svømmehal, Christiansvej 2.

Alle børn som ønsker adgang til legelandet skal købe en billet. Forældre må selvfølgelig følge med gratis. Legelandsbilletten kan byttes til en svømmebillet, som skal bruges samme dag.

Køb billet til svømmehallen og legelandet

Mødelokaler

Vi tilbyder mødefaciliteter fra 2 til 1400 personer.

Glostrup Idrætsanlæg råder over 14 mødelokaler, som vi udlejer til møder, både med og uden forplejning. Mødelokalerne egner sig selvfølgelig til almindelige møder såsom kundemøder, bestyrelsesmøder, netværksmøder mv. men også til seminarer, begravelsesselskaber, konfirmationer, barnedåb, holdtræning, teambuilding, produktlancering og konferencer.

De fleste af lokalerne er udstyre med whiteboard, projektor, lærred og AV-udstyr.

Er du privat person/virksomhed som ønsker at leje lokaler og faciliteter,  finder du ledige lokaler og tider via "Udlejning til private og virksomheder" .

For yderligere oplysninger kan du kontakte os på: GI@glostrup.dk 

Er du en godkendt forening, jf. Glostrup kommunes retningslinjer eller en kommunal institution, kan du booke via "Booking: Forening/Kommunal institution"

 

Saunagus

Saunagus er en unik måde at gå i sauna på. Saunagus er aromaterapi i vores udendørs saunahytte. Gusmesteren hælder vand der er blandet med æteriske olier på de glohede sten, hvorved blandingen fordamper og fordeles i rummet (af gusmesteren). Saunagus giver øget velvære, forbedrer immunforsvaret og er ren forkælelse.

En saunagus varer ca. 10-15 min.

Vi afholder saunagus events. Disse promoverer vi via vores Facebookside: Glostrup Idrætsanlæg. 

Selskabslokalet "Restauranten"

I Glostrup Idrætspark har vi, på 1. sal, et selskabslokale der i daglige tale kaldes Restauranten. Lokalet udlejes til både firmaer og private. Lokalet er meget velegnet til barnedåb, fødselsdag, julefrokost, konfirmation, bryllup, konference og firmafest.

Kontakt os på gi@glostrup.dk

Sportshal til idrætsaktiviteter

Kunne du tænkte dig at leje en hel hal til et idrætsarrangement når det passer dig? Vi har flere haller som er mulige at leje til f.eks. fodbold, håndbold, badminton, volleyball, basketball og meget mere.

Se priser og lej en hal

Tennisbane

Vi kan tilbyde to gode udendørs tennisbaner i Glostrup Idrætspark, Stadionvej 80. De kan lejes mandag til fredag kl. 8.00-16.00.

Du skal henvende dig til vagten for at få låst op til banen. Når du ankommer til Glostrup Idrætspark henvender du dig til stadionvagten på tlf. 20 24 44 44.

Lej en tennisbane